IVECO S-WAY

Natural Power

IVECO S-WAY Natural Gas: DE NATUURLIJKE WEG

De IVECO S-WAY wordt aangedreven door de meest geavanceerde aardgastechnologie op de markt.
Hij levert uiterst efficiënte prestaties, terwijl hij maximaal gebruik maakt van de voordelen van de meest milieuvriendelijke brandstof die vandaag beschikbaar is. Efficiëntie zonder compromissen.

IVECO’S WEG NAAR DE-CARBONISATIE

IVECO zet een stap vooruit op de weg naar decarbonisatie met de introductie van nieuwe productkenmerken op de CNG- en LNG-versies die de CO2-uitstoot verder verlagen en de brandstofefficiëntie verbeteren, waardoor de IVECO S-WAY een duurzame vriend van het milieu en een duurzame leider in langeafstandstransport wordt.

EFFICIËNTE DUURZAAMHEID

De IVECO S-WAY Natural Gas maximaliseert de voordelen van de meest milieuvriendelijke brandstof om de luchtkwaliteit te verbeteren met minder fijnstof en minder NO2, en om de klimaatverandering te matigen door de CO2-uitstoot met 95% te verminderen met biomethaan. Het draagt ook bij aan een stillere omgeving met slechts 71dB(A) Piek Quiet Truck wanneer deze in Silent Mode draait – ideaal voor nachtelijke leveringen.

De winnaar op het gebied van duurzaamheid

VAN NATURE LANGE AFSTANDEN

De IVECO S-WAY natural gas is de eerste truck op aardgas op de markt die specifiek ontworpen is voor internationaal langeafstandstransport met een uitzonderlijk brandstofbereik tot 1600 km in 4×2 LNG-versie. Het biedt transporteurs het concurrentievoordeel van een echt groene en rendabele oplossing met de beste Total Cost of Ownership in zijn klasse. De IVECO S-WAY CNG- en LNG-versies introduceren nieuwe slimme hulpaggregaten, zoals een koppelingscompressor en een stuurpomp met variabele doorstroming.In combinatie met de achteras van de volgende generatie, het automatische aircosysteem en de “eco mode”-functie zorgen deze kenmerken voor een verdere vermindering van de CO2-uitstoot, waardoor de IVECO S-WAY natural gas de beste prestaties levert op het vlak van duurzaamheid.

NATUURLIJK KRACHTIG

De IVECO S-WAY biedt een ruime keuze aan aardgasmotoren met een schone en stille werking die geschikt zijn voor alle toepassingen. De Cursor 9-motor werd ontworpen voor een brede reeks opdrachten: van stadsdistributie tot regionale distributie, afvalinzameling en bouwlogistiek. Het geoptimaliseerde verbrandingsproces en het gewicht van de 8,7-liter motor met cilinderinhoud zorgen voor de beste brandstofefficiëntie in alle omstandigheden. De Cursor 13-motor, met een cilinderinhoud van 12,9 liter, een verbeterd verbrandingsproces en een geoptimaliseerd gewicht, levert de beste brandstofefficiëntie, zelfs bij missies over zeer lange afstanden.

DE LANGSTE ONDERHOUDSINTERVALLEN

De olieverversingsintervallen zijn nog verder verlengd tot 90000 km en de specifieke gascomponenten van de Cursor 13 zijn aangepast om de onderhoudskosten tot een minimum te beperken.

 

MAXIMALE TANKFLEXIBILITEIT

U kunt kiezen uit een ruim aanbod van tanks van verschillende types, vormen en afmetingen die kunnen worden gecombineerd om aan de eisen van uw opdracht te voldoen.

  • Marktleider in milieuvriendelijke gasmotoren
  • Energiezuinige en stille voertuigen
  • Weinig onderhoud door topkwaliteit

Offerte aanvragen?

Wat mag u van ons verwachten:

  • Vul uw gegevens in en klik op de knop "Offerte aanvragen"
  • U ontvangt een bevestigingse-mail van uw aanvraag
  • Wij nemen uw aanvraag in behandeling en nemen zo snel mogelijk contact met u op
  • Wij gaan te allen tijde discreet met uw persoonlijke gegevens om. U kunt hierover meer lezen in ons privacybeleid.
  • Deze website wordt beveiligd met reCAPTCHA. De Google privacy policy en algemene voorwaarden zijn van toepassing.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij helpen u 24 uur per dag!

Welkom bij IVECO Schouten waar de koffie altijd voor u klaar staat.
Wij zorgen dat u verder komt! Neem gerust contact met ons op.