IVECO Daily

Hi Daily! What's new?

IVECO DAILY: ONTMOET UW NIEUWE ZAKENPARTNER

De Daily bestaat al meer dan 40 jaar en zorgt voor een eersteklas werkomgeving. Maar nu evolueert hij naar de volgende stap: met zijn nieuwe adaptieve en intelligente oplossingen is de IVECO Daily er klaar voor om uw echte zakenpartner te worden.

PRIMEUR IN DE SECTOR

Nieuwe Daily Air-Pro: de innovatieve pneumatische vering met slimme elektronische bediening, eenvoudig te bedienen met de joystick in de cabine, verbetert uw rijcomfort, beschermt u en uw lading, en past zich aan uw werk aan.

HI DAILY!

Met de nieuwe Daily’s vocale assistent kunt u naadloos communiceren met uw voertuig en genieten van een veilige en stressvrije rijervaring.

CONNECTIVITEIT OP MAAT

De connectiviteit van de IVECO Daily blijft zich ontwikkelen en biedt steeds meer gepersonaliseerde diensten die zijn afgestemd op uw gebruik van het voertuig en uw wensen.

Niet alleen een bedrijfswagen: hij is uw nieuwe zakenpartner.

RIJERVARING EN WINSTGEVENDHEID

Ontworpen om te presteren: tot 6% brandstofbesparing in combinatie met de beste schakelprestaties en precisie in zijn klasse.

De nieuwe Daily verzekert u van de beste prestaties bij elke missie, dankzij de keuze uit twee zeer zuinige motoren:

 • 2,3-liter motor – vermogen variërend van 116 tot 156 pk
 • 3-liter motor (ook verkrijgbaar in CNG-variant) – 4 verschillende vermogens van 136 tot 207 pk en een koppel tot 470 Nm

En dankzij het volledig herontworpen nabehandelingssysteem met dubbele SCR-technologie behoudt de Daily de uitgebreide carrosserie-aanpassingsmogelijkheden van de vorige modellen.

TOT 6% BRANDSTOFBESPARING

25% verhoging van de druk in het common rail systeem waardoor de verbranding efficiënter verloopt nieuwe stalen zuigers met verbeterde thermo-mechanische weerstand.

Nieuwe IVECO Daily handbak

DE BESTE SCHAKELBAARHEID EN PRECISIE IN ZIJN KLASSE

Dankzij de nieuwe transmissie wissel en het geoptimaliseerde synchronisatiesysteem biedt de handgeschakelde versnellingsbak van de nieuwe Daily een uitstekende rijervaring:

 • Tot 50% minder schakelinspanning
 • 18% langere levensduur
 • Geen olieverversing nodig

 

NIEUW IVECO DAILY AIR-PRO DYNAMISCHE INTELLIGENTIE EN SAFETY

Maximale controle, voor een veilige en stressvrije rijervaring. De intelligente pneumatisch AIR-PRO-vering van de nieuwe Daily zorgt voor een uniek veilig en soepel rijgedrag, met 25% minder trillingen, voor u en voor uw lading: ze past zich voortdurend aan de rijomstandigheden aan, reageert op storingen van de weg en vermindert de rolhoek met 30%. Dit alles is te regelen met een druk op de knop.

U HEBT DE CONTROLE
 • Dynamische controle: hoe wilt u de vering nu hebben? Stel het in met de ergonomische draaischakelaar
 • Statische controle: de dagelijkse AIR-PRO daalt en stijgt met een druk van de vinger, in minder dan 10 seconden
ADAPTIEVE AIR-PRO STRATEGIE

Met de AIR-PRO Continuous Damping Control (CDC) unit reageert het systeem vrijwel onmiddellijk op verstoringen op de weg.

EEN VEILIGE, STRESSVRIJE RIJERVARING

De Advanced Driver Assistance Systems van de nieuwe Daily zijn uw hulp in lastige situaties, nemen de stress weg bij het rijden in druk verkeer en zorgen voor een veiligere rijervaring.

Nieuwe IVECO Daily stoelen

SUPERIEUR COMFORTABEL INTERIEUR

Volledig opnieuw ontworpen voor de langste werkdagen: de nieuwe stoelen zijn ontworpen om zich aan de bestuurder en passagier aan te passen en bieden ultiem comfort. De structuur is geoptimaliseerd voor veelvuldig uitstappen tijdens leveringstaken, en voor het eerst is een lichte bedrijfswagen uitgerust met zowel een zitting als een rugleuning in traagschuim.

 • Aanpassende vormgeving
 • Drukpieken tot 30% verminderd
 • Zeer energie absorberend en zacht
 • Bescherming tegen schokken

Nieuwe IVECO Daily MY22 IVECO DRIVER PAL

GECONNECTEERDE SAMENWERKING EN DIENSTEN

Kies de diensten die u voor uw bedrijf nodig hebt. De nieuwe Daily wordt je echte metgezel: met IVECO DRIVER PAL kun je vocaal communiceren met het voertuig, terwijl je je handen aan het stuur houdt en je ogen op de weg gericht zijn.

Met MYIVECO SKILL kun je genieten van de connected samenwerking van Daily’s IVECO DRIVER PAL, waarbij je vocaal toegang hebt tot alle connectiviteitsfuncties en deze kunt beheren. En met MYCOMMUNITY SKILL gaat de verbinding verder dan je Daily: je kunt vertrouwen op de steun van de chauffeursgemeenschap en met hen informatie uitwisselen. De berichten worden automatisch vertaald!

WELKOM IN IVECO’S WERELD VAN CONNECTED SERVICES
 • IVECO ON: de wereld van geïntegreerde diensten en transportoplossingen ontworpen om uw leven gemakkelijker te maken
 • IVECO’s Control Room: de verbinding om de prestaties van uw Daily voortdurend te controleren
 • MYDAILY: de dienst om uw voertuig of wagenpark in real time te volgen, vanachter uw bureau of onderweg, en het onderhoud ervan te plannen om de efficiëntie te maximaliseren.

En als u een wagenpark moet beheren, kunt u gebruik maken van de uitgebreide Fleet Management Solution van de Daily of uw eigen systeem gebruiken.

 • Marktleider in milieuvriendelijke gasmotoren
 • Energiezuinige en stille voertuigen
 • Weinig onderhoud door topkwaliteit

Offerte aanvragen?

Wat mag u van ons verwachten:

 • Vul uw gegevens in en klik op de knop "Offerte aanvragen"
 • U ontvangt een bevestigingse-mail van uw aanvraag
 • Wij nemen uw aanvraag in behandeling en nemen zo snel mogelijk contact met u op

Wij helpen u 24 uur per dag!

Welkom bij IVECO Schouten waar de koffie altijd voor u klaar staat.
Wij zorgen dat u verder komt! Neem gerust contact met ons op.