Daily Blue Power

IVECO Daily Blue Power

Dé ideale bedrijfswagen voor elke duurzame onderneming

In een snel veranderende wereld waarin autonoom rijden en veiligheid een steeds grotere rol spelen, heeft de nieuwe IVECO Daily Blue Power een aantal grote stappen vooruit gemaakt. Haar combinatie van technologie, lage uitstoot, prestaties en zuinigheid zijn perfect afgestemd op de verduurzaming van uw onderneming. De Daily Blue Power kent geen grenzen en bereikt elk stadsdeel zonder problemen. Maak uw transportactiviteiten toekomstbestendig en ontdek uw duurzame zakenpartner!

IVECO Daily Blue Power

Voor transportondernemers biedt de Daily Blue Power het unieke voordeel van vrijheid in de keuze uit verschillende technologieën en lage totale eigendomskosten (TCO).

Maak uw transportactiviteiten toekomstbestendig met de IVECO Daily Blue Power

De nieuwe Daily Hi-Matic Natural Power is voorzien van een zeer zuinige 8-trapsautomaat en een CNG motor (Compressed Natural Gas).

De vooruitstrevende Blue Power biedt de perfecte voertuigen voor stedelijke en voorstedelijke missies. Hij geeft toegang tot alle stadscentra en bevrijdt transportondernemers van de belemmeringen door milieuregelingen. De Blue Power deelt het zakelijke instinct van de Daily-familie en biedt een perfecte oplossing met zijn winnende combinatie van:

• Technologie die altijd een stap voor loopt
• Lage emissies en een minimale impact op het milieu
• Hoge prestaties en efficiëntie

Maak uw transportactiviteiten toekomstbestendig en ontdek uw duurzame zakenpartner in een IVECO Daily uit de nieuwe Blue Power. De Blue Power is dé duurzame zakenpartner die de weg naar onbegrensde leveringen in en om de stad opent.

De IVECO Daily Blue Power is de oplossing voor groene transportbedrijven die op zoek zijn naar de schoonste voertuigen en is tevens verkrijgbaar in chassis-cabine uitvoering!
Bekijk ook de IVECO Daily bestelwagen.

 

Download IVECO Daily Blue Power brochure

  • Marktleider in milieuvriendelijke gasmotoren
  • Energiezuinige en stille voertuigen
  • Weinig onderhoud door topkwaliteit

Offerte aanvragen?

Wat mag u van ons verwachten:

  • Vul uw gegevens in en klik op de knop "Offerte aanvragen"
  • U ontvangt een bevestigingse-mail van uw aanvraag
  • Wij nemen uw aanvraag in behandeling en nemen zo snel mogelijk contact met u op

Wij helpen u 24 uur per dag!

Welkom bij IVECO Schouten waar de koffie altijd voor u klaar staat.
Wij zorgen dat u verder komt! Neem gerust contact met ons op.