Fiat Talento

FIAT TALENTO: MULTI-TALENT VOOR DE WARE PROFESSIONAL

Slimme ondernemers onderscheiden zich door hun aanpassingsvermogen. Ze spelen succesvol in op onverwachte situaties en weten overal een oplossing voor te vinden. De Fiat Talento is uit hetzelfde hout gesneden. Met zijn grote variëteit in modelvarianten en complete aanbod aan specifieke oplossingen en accessoires, biedt hij elke professional het juiste antwoord om de werkdag zo productief mogelijk te maken.

De Fiat Talento is helaas niet meer leverbaar. Ter vervanging van de Talento, heeft Fiat Professional onlangs de nieuwe Fiat Scudo geïntroduceerd. Meer informatie over deze nieuwe bestelwagen vindt u hier!

Nieuwe Fiat Scudo

 

Elektrische Fiat Scudo

TECHNOLOGIE

De Talento is verkrijgbaar met een groot aantal gebruiksvriendelijke oplossingen die het mogelijk maken het maximale uit uw werkdag te halen. Het keyless enter-‘n-go™- systeem maakt het afsluiten en weer openen van de cabine en laadruimte bij huis-aan-huisbezorging een stuk minder omslachtig, terwijl parkeersensoren en een achteruitrijcamera de kans op parkeerschade en het bijbehorende oponthoud verkleinen. Onmisbaar voor elk mobiel kantoor is natuurlijk het infotainmentsysteem met 7-inch touchscreen, navigatie en ondersteuning voor Android Auto™ en Apple CarPlay.

MOTOREN AANBOD FIAT TALENTO

Met zijn complete aanbod aan zuinige en betrouwbare EURO 6-dieselmotoren biedt de Talento elke professional het juiste antwoord om het meeste rendement uit zijn werk te halen. Voor elke toepassing is er een krachtbron die precies de juiste balans biedt tussen prestatieniveau en brandstofverbruik, zodat u altijd verzekerd bent van minimale bedrijfskosten. De Fiat Talento is verkrijgbaar met dieselmotoren met een vermogen van: 120, 145 of 170 pk.

FIAT TALENTO AUTOMAAT

De Talento is nu leverbaar met een 6-traps Dual Clutch automaat. Deze automatische versnellingsbak is leverbaar in combinatie met de 145 of 170 pk motor.

LAADVERMOGEN: PRAKTISCH TOT IN DETAIL

Veelzijdigheid is de sleutel tot succesvol ondernemen. Met zijn compacte buitenafmetingen, is de Talento ontworpen voor het zo efficiënt mogelijk vervoeren van alles en iedereen. De praktische, rechthoekige vorm van de carrosserie staat garant voor een ruim interieur en een groot laadvolume, tot maximaal 8,6 m3.

Grote objecten zijn gemakkelijk te laden en lossen via de achterdeuren of de zijschuifdeuren. Met een laadvermogen tot 1,25 ton hoeft ook het gewicht geen probleem te vormen, terwijl zelfs de versie met korte wielbasis al groot genoeg is voor het vervoer van drie Europallets. Dankzij Cargoplus, een doorlaadruimte onder de bijrijdersstoel, kunnen lange voorwerpen met een lengte tot 3,75 meter (4,15 meter bij versies met lange wielbasis) veilig worden meegenomen zonder naar buiten uit te steken.

Fiat Talento doorlaadmogelijkheid

DUBBELE CABINE

De Talento is een echte teamplayer: als bestelwagen met dubbele cabine biedt hij plaats aan maximaal zes personen. De laadruimte van 3,2 m3 (korte wielbasis) of 4,0 m3 (lange wielbasis) is gemakkelijk toegankelijk via de twee achterdeuren die kunnen worden opengezet onder een hoek van 90 of 180/250 graden.

Download-fiat-talento-brochure

  • Marktleider in milieuvriendelijke gasmotoren
  • Energiezuinige en stille voertuigen
  • Weinig onderhoud door topkwaliteit

Offerte aanvragen?

Wat mag u van ons verwachten:

  • Vul uw gegevens in en klik op de knop "Offerte aanvragen"
  • U ontvangt een bevestigingse-mail van uw aanvraag
  • Wij nemen uw aanvraag in behandeling en nemen zo snel mogelijk contact met u op

Wij helpen u 24 uur per dag!

Welkom bij IVECO Schouten waar de koffie altijd voor u klaar staat.
Wij zorgen dat u verder komt! Neem gerust contact met ons op.