Fiat Fiorino

Let op: dit model is niet langer nieuw te bestellen. Bekijk onze voorraad voor beschikbaarheid.

FIAT FIORINO: GEBOUWD VOOR DE STAD

De Fiorino is één brok dynamiek. Compact en wendbaar als hij is, komt hij overal. Met zijn baanbrekende ontwerp combineert hij als pionier van zijn klasse de doelmatigheid van een bedrijfswagen met de uitstraling van een personenauto. Dankzij zijn compacte afmetingen en wendbaarheid laat hij zich soepel voor het drukke stadsverkeer loodsen, terwijl zijn brede zijschuifdeur met forse verticale handgreep eenvoudig toegang biedt tot de laadruimte voor vlot laden en lossen op plekken waar geen parkeerplek voor handen is. Dat maakt de Fiat Fiorino ideaal voor het van deur tot deur bezorgen van pakketten en andere klussen in de stad.

INTERIEUR: WERKEN IN UW COMFORT-ZONE

In de Fiat Fiorino komt u aan comfort niets tekort. Het ergonomische interieur biedt volop opbergmogelijkheden voor alles wat u onderweg nodig hebt, zoals een grote fles, A4-blocnote of tablet. In het dashboardkastje past een laptop, die kan worden opgeladen via de 5V USB-oplader in de middenconsole. De functionaliteit kan nog verder worden uitgebreid met handige opties, zoals een opklapbaar klembord en een bijrijdersstoel met neerklapbare rugleuning waarvan de achterkant als werkblad kan worden gebruikt.

TECHNOLOGIE: ALTIJD CONNECTED

Ook onderweg gaan de zaken natuurlijk gewoon door. De Fiorino is daarom verkrijgbaar met een infotainmentsysteem met een kleurentouchscreen van 7 inch dat perfect in het dashboard is geïntegreerd, zodat u in één oogopslag alle informatie bij de hand hebt. En met de bedieningstoetsen op het stuurwiel of via spraakopdrachten kunt u bellen zonder dat u uw handen van het stuur hoeft te halen. Het systeem is ook verkrijgbaar in een versie met navigatie en DAB digitale radio.

Fiat Fiorino interieur infotainment

FIAT FIORINO: DE JUISTE MOTOR VOOR ELKE KLUS

De Fiorino is leverbaar met een drietal vlotte en zuinige Euro 6d-TEMP-motoren op diesel en CNG die een hoog prestatieniveau combineren met een milieubewust karakter: ze voldoen stuk voor stuk aan de strenge Euro 6d-TEMP-emissienorm.

Voor ondernemers met een groen hart die maximaal willen besparen zijn de dieselversies ook verkrijgbaar met het EcoJet-pakket: hiermee is een verlaging van de emissies en het brandstofverbruik tot 14% mogelijk. Het EcoJet-pakket omvat een Start&Stop-systeem, dynamo met intelligente laadstroomregeling en een oliepomp met variabele opbrengst.

CNG: NATURAL POWER

Als de brandstofkosten een groot deel van uw winst opslokken en u ook graag een steentje bij wilt dragen aan een beter milieu, wordt het tijd om na te denken over rijden op groengas. De Fiorino Natural Power combineert voortreffelijke prestaties met een bescheiden brandstofverbruik en, nog belangrijker, lage emissies. Zo bent u ook in de toekomst verzekerd van vrije toegang tot de milieuzones die steeds meer steden instellen. Over het praktisch gebruiksgemak hoeft u zich geen zorgen te maken: de CNG-tank met een inhoud van 77 liter (vulgewicht 13 kilo) en benzinetank van 45 liter zijn samen goed voor een actieradius van ruim 900 kilometer.

Fiat Fiorino adventure

FIAT FIORINO: STIJLVOL VAN BUITEN, RUIM VAN BINNEN

Voor ondernemers is het belangrijk zich te onderscheiden en dat is precies wat de Fiorino doet: zijn fraaie, Italiaanse styling en onmiskenbare flair maken hem aantrekkelijker dan ooit. Maar voor wie zijn brood met zijn auto moet verdienen, zijn goede looks niet het enige dat telt. De Fiorino combineert daarom zijn stijlvolle uiterlijk met een regelmatig gevormde, veelzijdige laadruimte met een inhoud tot wel 2,5 m3. Deze is gemakkelijk toegankelijk via twee asymmetrische achterdeuren (40/60) die tot 180° kunnen worden geopend en een brede zijschuifdeur. Een tweede zijschuifdeur is al naar gelang de modeluitvoering standaard of optioneel leverbaar. De Fiorino beschikt verder ook over uitstekende papieren: met een laadvermogen tot 610 kg, draaicirkel van 9,95 meter en laaddrempel van slechts 527 mm heeft hij alles in huis voor de meest uiteenlopende kleine transportklussen.

SAFETY: VEILIGE WERKPLEK

Veiligheid is een eerste vereiste wanneer u elke dag voor uw werk de weg op moet. Het uitgebreide pakket standaard- en optionele veiligheidsvoorzieningen en rijassistentiesystemen van de Fiorino garandeert daarom een optimale bescherming voor zowel de bestuurder als andere inzittenden. Een ABS-remsysteem met EBD elektronische remkrachtverdeling, ESC stabiliteitsregeling met ASR antidoorslipregeling, HBA hydraulische remassistentie en Hill Holder behoren tot zijn standaarduitrusting, evenals een frontairbag voor de bestuurder. Afhankelijk van de modeluitvoering zijn ook een frontairbag voor de bijrijder, zijairbags en cruise control standaard aanwezig.

Download-fiat-fiorino-brochure

  • Marktleider in milieuvriendelijke gasmotoren
  • Energiezuinige en stille voertuigen
  • Weinig onderhoud door topkwaliteit

Offerte aanvragen?

Wat mag u van ons verwachten:

  • Vul uw gegevens in en klik op de knop "Offerte aanvragen"
  • U ontvangt een bevestigingse-mail van uw aanvraag
  • Wij nemen uw aanvraag in behandeling en nemen zo snel mogelijk contact met u op

Wij helpen u 24 uur per dag!

Welkom bij IVECO Schouten waar de koffie altijd voor u klaar staat.
Wij zorgen dat u verder komt! Neem gerust contact met ons op.